Volg je mij al op social media?

  • Quinta Severiens - Business coach
  • Quinta Severiens Ondernemerscoach
  • Quinta Severiens Mind Set Coach

Ontvang updates wanneer ik nieuwe tools en producten publiceer. Meld je aan voor de nieuwsbrief.

© 2020 quintaseveriens.nl - All rights reserved | Design by Q Designs | Branding & Marketing Nerds

Recensie van persoonlijk assistente/virtual assistant

Met losse flodder marketing bereik je jouw doelen niet. Je hebt een plan nodig en de "Social Media Content Kalender" van Quinta helpt om jouw plan vorm te geven.

 

Dankzij het 3-stappenplan ga je gestructureerd te werk. Ze inspireert met content ideeën en helpt gelijk met de zichtbaarheid.

 

Vooral de maandkalender vind ik heel prettig, omdat het veel overzicht geeft.

 

Aanrader als je actief bent op social media! 

 

Het is mogelijk om pdf’s digitaal te bewerken m.b.v. online tools zodat je de PDF's niet hoeft uit te printen.

Recensie van maatschappelijk werkster

Deze cursus is echt een aanrader! De cursus zorgt ervoor dat je aan de slag gaat met de ideeën die je hebt en deze tot in de puntjes uitwerkt.

 

Je krijgt waardevolle informatie waardoor jij nieuwe inzichten krijgt over jouw doelgroep, verdienmodel en het werven van nieuwe klanten. De opdrachten en oefeningen inspireren je om op een andere manier naar jouw bedrijf te kijken.

 

En mocht je over een aantal jaar weer vastlopen, dan kun je de cursus er altijd weer bij pakken op jezelf opnieuw uit te dagen.​​

Recensie van masseuse, yoga & lifecoach

Deze cursus heeft mij de motivatie gegeven om door te zetten en niet te stoppen tot ik iets moois heb neergezet omdat ik dat verdien.

Het meest waardevolle van de

cursus vind ik de typen klanten en koopmotieven van klanten en het

leren klanten werven op strategische wijze.

Ik raad deze cursus zeker aan omdat je direct aan het werk kunt doordat alle tools makkelijk toe te passen zijn in de praktijk.

De prijs in verhouding met de inhoud is erg goed. Vooral omdat je Quinta mag contacten wanneer je persoonlijke begeleiding nodig hebt.

Recensie van Business coach & mentor voor bedrijven

Focus en overzicht, iets wat ik iedereen zelf altijd aanbeveel. Hoe simpel maak ik dat zelf nu met de Social Media Content Kalender.

De juiste planning helpt mij zeker bij het hebben van de juiste focus. Zoals je kan zien doe ik veel met LinkedIn en vooral daar is het zinvol om verschillende momenten verschillende content te delen. Super blij met deze aanpak en ondersteuning. 

 

Bedankt Quinta voor deze handige kalender met bijbehorende tips en inspiratie sheets!

Recensie van investeerder & handelsadviseur

De cursus lijkt mij zeer waardevol voor startende ondernemers. Maar ook voor ondernemers die vastzitten en er niet in slagen om door te groeien.

Ik gebruik deze cursus graag om mijn personeel een extra steuntje in de rug te geven.

 

De vormgeving van de cursus voelt prettig aan en de tekst leest makkelijk weg.

 

Ook de foto’s die Quinta heeft gebruikt in de werkboeken vind ik een mooie aanvulling op de tekst.

Recensie van ambulante kapster voor ondernemers

Echt een super leerzame cursus met heel veel leuke opdrachten! Om je echt verder te helpen met je bedrijf! Als startende ondernemer heb ik hier enorm veel aan gehad!

 

En doordat je wordt geïnspireerd verder te kijken dan je core business zal je het geld dat je investeert in deze cursus ook zo weer terug verdienen!

Recensie van groothandel & fysieke winkel

Wij hebben de cursus gevolgd en hebben er veel van geleerd! Vooral de onderdelen "sociaal bewijs, klanten werven en klanten behouden waren voor ons gevorderde ondernemers erg waardevol.

 

De cursus is uitgebreid en leest zelfs voor mensen met dyslexie prettig. Wij zijn enorm geïnspireerd geraakt.

 

Het heeft ons geleerd om met andere ogen naar ons bedrijf te kijken en doen beseffen dat we dingen anders moeten aanpakken voor meer succes.

Zéker voor starters zouden wij de cursus aanbevelen en is het de investering zeker waard.

OOK JIJ KAN EEN SUCCESVOLLE ONDERNEMER ZIJN!

Investeer in jezelf en start vandaag nog met het ontwikkelen

van jouw eigen creatieve denkwijze.

Na het afronden van de cursus heb jij een professioneel operationeel bedrijf waar jij veel plezier in beleeft en het voor jou mogelijk maakt het leven te leiden waar jij altijd van droomde.

 

Je hebt een uitgebreid verdienmodel met meer dan 10 inkomstenbronnen waardoor je niet op één paard wedt maar jezelf meer financiële zekerheid en vrijheid biedt.

 

Je hebt een strategisch plan voor het uitbreiden van je netwerk en het werven van klanten die je stap voor stap kunt volgen waardoor je gestructureerd en consequent te werk gaat. Dit helpt je sneller je doelen bereiken, tijd besparen en duizenden euro’s per jaar besparen aan dure marketing tools.

Hoe werkt ‘t?


Ik heb bewust gekozen voor echte boeken, een thuisstudie die je op je eigen tempo kunt volgen. Je zit dus niet vast aan tijden van (online) trainingen of langdurige trajecten. Nog een voordeel van echte boeken is dat het tastbaar is en je direct in de boeken kunt schrijven. Cursisten die je voor zijn gegaan hebben aangegeven dat ze ongeveer 1 maand over de cursus hebben gedaan en ze de cursus er over een half jaar weer bij pakken om opnieuw geïnspireerd te worden.
 

 

Persoonlijke begeleiding
Uiteraard sta ik tot je beschikking wanneer je vragen hebt of hulp nodig hebt bij de cursus. Je kunt mij bereiken via e-mail. Ik beantwoord je vragen binnen één werkdag of indien nodig plannen we een telefonische afspraak in.


Studieclub op Facebook
Speciaal voor cursisten is er een studiegroep waar je je gratis voor kunt aanmelden. In deze groep kun je vragen stellen, om hulp vragen en ervaringen uitwisselen. Het doel is om elkaar ondersteuning te bieden en samen te groeien. Ikzelf ben natuurlijk ook actief in die groep dus de kans is groot dat je ook antwoord krijgt van mij.
 

Verzending & betaling

Je ontvang het pakket met alle materialen binnen 3 werkdagen na het afrekenen bij je thuis. Het pakket wordt gratis verzonden via PostNL vanaf mijn adres in Almere.

 

Zodra het pakket is afgegeven bij PostNL krijg jij de Track & Trace code zodat je precies weet wanneer je het pakket kan verwachten.

De cursus kost éénmalig € 688 all inclusive. Hier komen geen kosten bij. Ook de BTW hoef je niet te betalen, omdat mijn bedrijf is gevestigd in Spanje kan ik de BTW verleggen. Je krijgt een factuur zodat je de cursus 100% kunt aftrekken van jouw inkomsten.

Je kunt de cursus online afrekenen via Paypal, iDEAL, Visa of Mastercard.

Ben je nog niet overtuigd?


Twijfel je of de cursus iets voor jou is of heb je nog vragen? Klik hier voor meer informatie over de inhoud van de cursus, lees over ervaringen van andere cursisten of neem contact met mij op zodat ik jouw vragen persoonlijk kan beantwoorden.

Aanbevolen producten