Pech of geluk bestaat niet!

Bijgewerkt: mei 17Veel mensen zeggen tegen mij dat ik altijd maar mazzel heb en dat triggert een vervelende emotie bij mij. Alsof het komt aanwaaien en ik het niet verdien.Je verdient wat je krijgt, leuke dingen en vervelende dingen!


Klinkt hard hè? Zeker voor de mensen die echt heel veel ‘pech’ hebben (ervaren) in hun leven. En geloof me, been there done that! (Lees mijn eBook maar dan weet je wat ik bedoel)En wellicht vinden sommige mensen me nu (nog) minder aardig omdat ik keihard tegen je zeg dat je al jouw vervelende levenservaringen hebt verdiend.Dat zeg ik niet omdat ik je narigheid gun maar omdat je alles wat je meemaakt nodig hebt om te groeien als persoon.Sta maar eens stil bij al jouw levenservaringen en ga na bij jezelf wat je ervan hebt geleerd en hoe je die ervaringen nu zou kunnen gebruiken.Was jij dezelfde persoon geweest zonder al die ervaringen?


Zelfs, nee juist de meest verrotte momenten in je leven zijn jouw meest waardevolle leer momenten. En alleen wanneer je aan de slag gaat met de lessen die je eruit hebt gehaald, zul je het ultieme ‘geluk’ ervaren.Je bent geen slachtoffer als je het moeilijk hebt. Je bent aan leren en ontwikkelen en dat is super waardevol!Wees dankbaar maar zorg wel dat je wint want alleen een overwinning kan je vieren. En met winnen bedoel ik ‘er weer bovenop komen’ maar dit keer sterker dan ooit!Overwinnen of winnen is niet hetzelfde als geluk hebben want je hebt het dubbel en dwars verdiend.Het is niet bij je komen aanwaaien.


Je hebt je ingezet, gestreden, je bent gevallen, had pijn... maar je bent weer opgestaan en verder gegaan.Daarom verdien jij al het goede dat op je pad komt. ‘Geluk’ is slechts een beloning voor jouw inzet. En zolang jij je op de juiste manier blijft inzetten zul je altijd beloond worden.Komen er alleen nog maar vervelende dingen op je pad? Gefeliciteerd! Dan zit jij nog middenin een leerproces. Open jezelf, neem alle informatie tot je en ervaar iedere emotie heel bewust.Overwin de obstakels en kom er sterker uit! Vanaf dan kan jouw rijke leven beginnen!Een rijk leven begint bij levenservaring.

Quinta Severiens

Eye opener, mind set changer& life improver P.s. Wil je een duwtje in de juiste richting? Mag ik jou helpen ontdekken wat jouw ware talenten zijn zodat jij vanuit je natuurlijke intelligentie kunt gaan werken? Mag ik jou het eerste zetje geven naar een rijk en succesvol leven? Stuur mij dan een berichtje of lees hier wat ik voor jou kan betekenen.

76 keer bekeken
0
Branding & Design
Logo ontwerp
Webdesign
Promotiematerialen

 
Contact
  • Quinta Severiens op Facebook
  • Quinta Severiens op Instagram
  • Quinta Severiens op LinkedIn
  • Quinta Severiens op YouTube
Join my network!