Je hebt geen overheid nodig om...

Bijgewerkt: mei 17


Weet je wat jou rijk maakt?


Niet het geld op je (spaar)rekening. Geld raakt op. Ook niet al die spullen die je bezit, alles slijt en gaat kapot.Wat jou rijk maakt is jouw potentie. Wat heb jij in je waardoor je altijd alles kunt overleven?

Hoe vindingrijk ben je? Hoe oplossingsgericht ben je? Hoe creatief ben je? En hoeveel kansen creëer jij voor jezelf?Ook moed maakt jou rijk.

Geef je niet op? Zie je altijd een uitweg? Durf je het aan om gewoon te doen?

Dan zal jij het altijd redden.Zelfs je netwerk maakt jou niet rijk. Mensen komen en gaan. Een leuk en actief netwerk is wel waardevol maar uiteindelijk komt het allemaal op jou neer want jouw netwerk geeft jou niks cadeau.Hoeveel potentie heb jij in je donder? Hoeveel energie heb jij in je lijf? En hoe moedig is jouw karakter?Als je daar antwoord op kan geven weet jij hoe rijk jij daadwerkelijk bent.Rijkdom is te meten aan jouw karakter. Rijkdom komt van binnenuit.

Net als vrijheid. Vrijheid is een gevoel die alleen jij voor jezelf kan creëren.

Voel jij je niet vrij? Dan laat je het zelf niet toe. Dan gebruik jij niet al je potentie om jezelf te bevrijden.Vaak moeten mensen iets (vreselijks) mee maken voordat hun ogen geopend worden. Een heftige situatie onder ogen zien voordat ze gaan nadenken over hun leven en wat ze eigenlijk willen bereiken.Wil jij het zo ver laten komen? Wil jij eerst een traumatische ervaring opdoen voordat je eindelijk het leven gaat leiden dat jij wilt leiden?Nog eentje. Kan jij blijven vertrouwen in een goede afloop in de meest verrotte en angstwekkende situaties?Dát is rijkdom!Want als je zo’n krachtige geest hebt, bezwijk je niet snel aan negatieve vibes. Sterker nog, jij kan die negativiteit waarschijnlijk omzetten in positiviteit.Meet je eigen rijkdom. Schrijf op waar jouw krachten liggen en start vandaag nog met het gebruiken van die krachten om echt iets te veranderen in je leven.Je bent net zo rijk als dat je sterk, creatief, positief en moedig bent.Ga in je kracht staan, sta op en zeg tegen jezelf dat het tijd is om de touwtjes in eigen handen te nemen.Je hebt geen overheid nodig om voor jou te zorgen, dat kan jijzelf! Jij bent de baas over jouw leven en jij kan onafhankelijk zijn.Gun jezelf het beste en strijd voor wat jou toebehoort. Alles wat jij wil mag jij hebben. Niks is te veel gevraagd. Maar... als het goed gaat met jou, help dan ook een ander in zijn kracht te leren staan.Samen staan we sterk maar jouw rijkdom komt van binnenuit.Quinta Severiens Eye opener, mind set changer & life improver P.s. Wil je een duwtje in de juiste richting? Mag ik jou helpen ontdekken wat jouw ware talenten zijn zodat jij vanuit je natuurlijke intelligentie kunt gaan werken? Mag ik jou het eerste zetje geven naar een rijk en succesvol leven? Stuur mij dan een berichtje of lees hier wat ik voor jou kan betekenen.

59 keer bekeken
0
Branding & Design
Logo ontwerp
Webdesign
Promotiematerialen

 
Contact
  • Quinta Severiens op Facebook
  • Quinta Severiens op Instagram
  • Quinta Severiens op LinkedIn
  • Quinta Severiens op YouTube
Join my network!