Wie zegt dat 'PERFECT' niet bestaat snapt er niks van.

Perfect bestaat wel! En perfectionisme is géén slechte eigenschap!


Perfectie is iets persoonlijks waar niemand over kan oordelen. Wat voor jou perfect is, is voor een ander kut. En dat is prima!


Perfectionisme wordt ten onrechte bestempeld als een negatieve eigenschap. En perfectionisme wordt vaak verward met twijfelen. Perfectionisme heeft niets te maken met twijfelen.


Perfectionisme is een visie hebben en deze nastreven. Daar zit kracht in! Als perfectionist wens je simpelweg het beste voor jezelf en de mensen om je heen en daar wil je voor werken. Niks mis mee!

Bekijk het eens andersom. Wie snel tevreden is daagt zichzelf nooit uit het beste van zichzelf te geven. Om net even dat extra stapje te zetten voor een nóg beter resultaat. Te ontdekken hoeveel potentie hij of zij daadwerkelijk in zijn reet heeft zitten.

Een en al gemiste kansen.

Jij bent perfectie. Voor iemand in deze wereld ben jij perfect zoals je bent. En er is iemand in deze wereld die voor jou perfect is zoals hij of zij is.
Voor je kinderen ben jij de perfecte vader of moeder, ook al zien zij dat nu (misschien) nog niet in. Want jouw karakter en de keuzes die jij maakt zijn hun levenslessen.

De keuzes die jij maakt zijn nooit fout, voor jou zijn ze perfect. Want de gevolgen van jouw keuzes brengen jou altijd wijze lessen. En dat is perfect!

Wat is perfectie voor jou? Wat maakt jouw leven perfect? Of wat heb jij nodig om het perfect te maken?

De boodschap is, don’t settle for less. Als jij een visie hebt laat het dan niet los. Voor niks en voor niemand. Jouw visie is jouw drive en het is haalbaar!

Geef jouw perfecte droom niet op om maar genoegen te nemen met minder of anders. Jij bent het waard om perfectie na te streven.

Quinta Severiens Eye opener, mind set changer & life improver

74 keer bekeken
0
Branding & Design
Logo ontwerp
Webdesign
Promotiematerialen

 
Contact
  • Quinta Severiens op Facebook
  • Quinta Severiens op Instagram
  • Quinta Severiens op LinkedIn
  • Quinta Severiens op YouTube
Join my network!