Ga op je bek! Je hebt het nodig.

Bijgewerkt: mei 17


Als ouder weet jij maar al te goed wat ik bedoel als ik zeg dat we onze kinderen proberen te behoeden voor fouten en alle bijkomende gevolgen.Pas op anders gebeurt dit! Niet doen anders gebeurt dat! Als je dat doet dan krijg je pijn!Herkenbaar?


Waarom ontnemen we onze kinderen hun eigen nodige ervaringen?

Onze kinderen moeten af en toe eens een splinter in hun vinger hebben.

Onze kinderen moeten een keer van het klimrek vallen.

En ze moeten allemaal eens een schaafwond op hun knie hebben.

En blauwe plekken, die horen bij avontuur en beweging.Zonder die fouten, zonder die ervaringen zullen kinderen nooit daadwerkelijk weten wat de gevolgen zijn van hun acties en blijven ze onwetend.Wij kunnen onze kinderen niet beschermen tegen het leven. Waarom zouden we dat ook willen?Alle ervaringen die wij zelf hebben opgedaan in het verleden maken ons levenswijs wat weer resulteert in een vooruitziende blik, onafhankelijkheid en durven vertrouwen op je eigen oordeel.Daarom bestaan fouten niet. Het zijn altijd lessen des levens en uiteindelijk heel waardevol voor de toekomst. Jouw toekomst!Dat geldt voor jou als ondernemer ook.Iedere ondernemer waarmee ik in contact kom, zit vol angsten en onzekerheden.

En ik durf te garanderen dat het áltijd faalangst is. Bang om het niet te redden. Bang om (publiekelijk) af te gaan. Bang om investeringen te doen die niet meer terugkomen.Ik zeg je dit...

Zodra je angst voelt is dát precies het moment dat je zal gaan groeien. Wijzer zal worden.

Zodra je angst voelt, doe het toch! Ga er vol goede moed tegenaan. Ga op je bek! Doe jezelf een keer goed pijn.Gun jezelf die groei en ontwikkeling.Iemand die nooit iets meemaakt leert niks nieuws. Iemand die niks nieuws leert staat stil.

Wil je geen pijn voelen? Wil je niet op je bek gaan? Wil je geen blauwe plekken?

Blijf dan vooral waar je nu bent en verroer je niet!Maar stop dan ook met dromen!Want dromen komen niet vanzelf uit. Die moet jij zelf uit laten komen door actie te nemen.

Wil jij wel vooruitgaan? Wil je al je dromen uit laten komen? Kan jij stilstand niet accepteren?

Start dan nu met het overwinnen van je angsten!Want wie zijn grootste angsten heeft overwonnen, heeft niets meer om onzeker over te zijn. En dan... pas dan leef je écht!Quinta Severiens Eye opener, mind set changer & life improver P.s. Wil je een duwtje in de juiste richting? Mag ik jou helpen ontdekken wat jouw ware talenten zijn zodat jij vanuit je natuurlijke intelligentie kunt gaan werken? Mag ik jou het eerste zetje geven naar een rijk en succesvol leven? Stuur mij dan een berichtje of lees hier wat ik voor jou kan betekenen. Download nu de Tool Kit voor ondernemers en scoor direct jouw eerst succesjes.


9 keer bekeken
0
Branding & Design
Logo ontwerp
Webdesign
Promotiematerialen

 
Contact
  • Quinta Severiens op Facebook
  • Quinta Severiens op Instagram
  • Quinta Severiens op LinkedIn
  • Quinta Severiens op YouTube
Join my network!