Ergens in geloven is eigenlijk twijfelen...

Bijgewerkt: mei 17Wanneer iets waarheid is, onderbouwd met onvermijdelijk bewijs, is het geen kwestie meer van ergens in ‘geloven’ maar van ‘wéten.’Ergens in geloven is net zo goed twijfelen. Want geloven doe je alleen in dingen die je niet kunt bewijzen.‘Ik geloof het wel’ betekent ‘ik denk het wel maar ik weet het niet zeker.’VOORBEELD

In God geloven, iets wat niet tastbaar of zichtbaar is, betekent dus dat je niet 100% zeker weet of God bestaat. Of in welke vorm God bestaat.Niemand weet wat God is, wat God doet en waar God is. Iedereen heeft een eigen opvatting van God omdat het een ‘geloof’ is.Wie, op welke manier dan ook, in God gelooft, gelooft in iets dat niet op één enkele manier te verklaren is omdat er geen bewijs is wat God daadwerkelijk is.Maar wat nou als er meer is?Iets wat we niet kunnen zien of horen? Maar wél bewezen kan worden dat het bestaat!

Iets wat jou dezelfde houvast en kracht geeft als jouw geloof in God. Iets wat jou 100% vertrouwen geeft in jezelf waardoor je nooit meer hoeft te twijfelen aan jezelf. Iets wat al jouw angstige en negatieve emoties kan wegnemen zodat je een veel positiever leven kunt leven.Als ik zeg dat zoiets echt bestaat en dat ik het kan bewijzen, zou jij dan willen weten wat het is?In mijn eBook ‘Mijn Droomleven’ (gratis te downloaden) kun je lezen wat ik bedoel. Maar nog belangrijker, wat het voor jou kan betekenen als jij er ook mee aan de slag gaat.Quinta Severiens Eye opener, mind set changer & life improver P.s. Wil je een duwtje in de juiste richting? Mag ik jou helpen ontdekken wat jouw ware talenten zijn zodat jij vanuit je natuurlijke intelligentie kunt gaan werken? Mag ik jou het eerste zetje geven naar een rijk en succesvol leven? Stuur mij dan een berichtje of lees hier wat ik voor jou kan betekenen.

57 keer bekeken
0
Branding & Design
Logo ontwerp
Webdesign
Promotiematerialen

 
Contact
  • Quinta Severiens op Facebook
  • Quinta Severiens op Instagram
  • Quinta Severiens op LinkedIn
  • Quinta Severiens op YouTube
Join my network!