Volg je mij al op social media?

  • Quinta Severiens - Business coach
  • Quinta Severiens Ondernemerscoach
  • Quinta Severiens Mind Set Coach

Ontvang updates wanneer ik nieuwe tools en producten publiceer. Meld je aan voor de nieuwsbrief.

© 2020 quintaseveriens.nl - All rights reserved | Design by Q Designs | Branding & Marketing Nerds

ONLINE WORKSHOPS

Businesscoaching voor iedereen mogelijk

Ben jij een startende ondernemer en heb je behoefte aan begeleiding tijdens de opstartfase? Of ben je al een tijdje bezig en wil je gecoacht worden naar een hoger niveau van ondernemerschap? Maar heb je niet veel tijd, budget of zie je geen kans om het huis te verlaten omdat je bijvoorbeeld niet mobiel bent of alleenstaande ouder bent?

Dan zijn mijn online workshops écht voor jou! Doordat er meerdere ondernemers tegelijk kunnen deelnemen kan ik de workshops voor lage tarieven aanbieden en is de investering voor jou minimaal. Je kunt gewoon thuis blijven en deelnemen op een datum en tijdstip dat jou schikt.

 

Gratis online workshop 'Breintraining'

Heb jij nog niet de mind set van een succesvolle ondernemer? Of ben je je flow even kwijt en kun je wel een peptalk gebruiken?

Online workshop 'Verdienmodel uitbreiden'

Méér omzet, méér winst. Leer meerdere inkomstenbronnen benutten en verzeker jezelf van een (passief) inkomen zonder...

Online workshop 'Bedrijfsplan maken'

Door middel van creatieve opdrachten begeleid ik je bij het uitwerken van jouw droombedrijf en het tastbaar maken van jouw plannen.

Online workshop 'Sociaal bewijs'

Optimaliseer jouw online zichtbaarheid en leer nieuwe gratis marketing trucs kennen die je zelf eenvoudig kunt toepassen.

Online workshop 'Doelgroep bepalen'

Maak een profielschets van jouw ideale klant en bepaal een strategie hoe je deze doelgroep bereikt. Met een doelgroepbepaling kun je doelgerichter...

Online workshop 'Klanten werven'

Stop met geforceerd verkopen en promoten, start met een strategisch plan. Leer klanten werven anno nu.

 

Waarom zou je kiezen voor mijn workshops?
Ik ben gestart met mijn eerste onderneming in 2012. Sindsdien heb ik honderden ondernemers geholpen bij het opstarten, uitbreiden en optimaliseren van hun bedrijf. Ik bezit een unieke combinatie van verschillende talenten en ervaring waardoor ik jou op ieder gebied van jouw ondernemerschap kan coachen.

Mijn affiniteit met psychologie en mijn creatieve geest gecombineerd met een flinke dosis kennis van marketing en mijn eigen ervaring als ondernemer in verschillende branches, gebruik ik om zoveel mogelijk ondernemers te inspireren en motiveren.

Mijn eigenwijze stijl spreekt niet iedereen aan maar ben jij een persoon die graag werkt vanuit positieve energie? Wil je meer naar je intuïtie leren luisteren? Je creativiteit meer tot uiting laten komen?

 

Wil jij ook alleen maar doen wat jij leuk vindt en wat goed voelt?

Dan kan ik je garanderen dat jij veel waarde zult halen uit mijn workshops.

Je kunt er ook voor kiezen om je persoonlijk door mij te laten coachen tijdens een 1 op 1 coaching traject in Spanje. Bekijk de mogelijkheden hier.