Volg je mij al op social media?

  • Quinta Severiens - Business coach
  • Quinta Severiens Ondernemerscoach
  • Quinta Severiens Mind Set Coach

Ontvang updates wanneer ik nieuwe tools en producten publiceer. Meld je aan voor de nieuwsbrief.

© 2020 quintaseveriens.nl - All rights reserved | Design by Q Designs | Branding & Marketing Nerds

GRATIS ONLINE WORKSHOP

'Breintraining'

Heb jij nog niet de mind set van een succesvolle ondernemer? Of ben je je flow even kwijt en kun je wel een peptalk gebruiken? Sluit aan bij deze gratis online workshop.

Wat gaan we doen?

Een ondernemer met een verkeerde mind set kan onmogelijk succesvol worden. Om de doelen te bereiken die jij voor jezelf hebt gesteld, is het belangrijk dat je eerst jouw manier van denken reset.

Tijdens deze gratis online workshop motiveer ik jou om afscheid te nemen van dagelijkse patronen die jouw succes niet bevorderen. Ik help je ook patronen aannemen die jouw persoonlijke en zakelijke groei juist wél bevorderen.

Met inspirerende woorden en handige tools help ik jou de mind set van een succesvolle ondernemer aan te nemen. En, ik heb een leuke opdracht voor je om te testen hoe beperkt jouw manier van denken nu is.
 

 

Hoe werkt het?
De workshop vindt online plaats via een online communicatie middel genaamd Zoom. Je kunt je hiernaast aanmelden voor een datum naar jouw keuze. Kan je deze datums niet? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief zodat je op de hoogte blijft van nieuwe datums. 

 

Nadat je aanmelding is voltooid en de betaling is gedaan ontvang je van mij een e-mail met de bevestiging van deelname en een unieke code waarmee jij kan inloggen in Zoom zodra de workshop van start gaat. Het is zeer eenvoudig, de instructies heb ik bijgesloten in de e-mail.

Benodigdheden

Zorg dat je genoeg pen en papier bij de hand hebt voor de psychologische test. Een zeer goede internetverbinding is ook belangrijk. Na de workshop krijg je een e-mail met het eBook ‘Breintraining’ zodat je alles op je gemak kan teruglezen wanneer je dat even nodig hebt.

Duur

Deze workshop duurt niet langer dan 60 minuten.


Kosten?
Deze workshop kost jou helemaal niks, noppes nada! ;-)

Meld je aan voor de gratis online workshop 'Breintraining'

 

Kies een datum
Aanbevolen producten