Volg je mij al op social media?

  • Quinta Severiens - Business coach
  • Quinta Severiens Ondernemerscoach
  • Quinta Severiens Mind Set Coach

Ontvang updates wanneer ik nieuwe tools en producten publiceer. Meld je aan voor de nieuwsbrief.

© 2020 quintaseveriens.nl - All rights reserved | Design by Q Designs | Branding & Marketing Nerds

 

Gratis eBook door Quinta Severiens

ONTDEK JOUW TALENT EN MAAK ER EEN SUCCESVOL BEDRIJF VAN

Inhoud
 

Als self-made onderneemster stimuleer ik talent ontwikkeling en werken vanuit je natuurlijke krachten. Iedereen heeft kwaliteiten die een ander niet heeft. Ontdek jouw kwaliteiten en maak daar een winstgevend bedrijf van.

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen die werkt met passie en vanuit talent, succesvol zal zijn. Wanneer je elke dag mag doen waar je heel goed in bent en waar je veel plezier in beleeft, blijf je dichtbij jezelf en hoeft niets geforceerd te zijn. Ik geloof ook dat je van ieder talent een bedrijf kan maken met een ongelimiteerd (passief) inkomen.

Door middel van verschillende opdrachten help ik je de rode draden in jouw leven te vinden en herkennen waar jij altijd al heel goed in bent geweest. Ik inspireer je om jezelf opnieuw te ontdekken en daag je uit om een bedrijfsconcept te bedenken waarin jij al jouw talenten optimaal benut.


Hoe werkt het?


Het eBook is gratis. Vul je naam en e-mailadres is en druk op de download knop. Je ontvangt dan automatisch een e-mail met daarin het eBook in een PDF bestand. Print het eBook uit zodat je de opdrachten direct in het boek kan uitwerken.

DOWNLOAD HET eBOOK GRATIS

 

Aanbevolen producten