Volg je mij al op social media?

  • Quinta Severiens - Business coach
  • Quinta Severiens Ondernemerscoach
  • Quinta Severiens Mind Set Coach

Ontvang updates wanneer ik nieuwe tools en producten publiceer. Meld je aan voor de nieuwsbrief.

© 2020 quintaseveriens.nl - All rights reserved | Design by Q Designs | Branding & Marketing Nerds

 

Gratis eBook door Quinta Severiens

HEB JIJ HET ONDERNEMERSCHAP IN JE?

Inhoud
 

Wil jij graag een eigen bedrijf starten maar twijfel je aan jouw ondernemer skills? Weet jij niet zeker of jij wel uit het juiste hout gesneden bent en of je voldoende discipline hebt?

Met dit eBook wil ik jou inspireren en motiveren om het gewoon te doen. Ik geloof dat iedereen een eigen bedrijf kan runnen en ook succesvol kan zijn wanneer je vanuit je talenten werkt. Weet jij nog niet wat jouw talenten zijn? Download dan eerst mijn gratis eBook ‘Ontdek je talent’.

Door middel van opdrachten en inspirerende teksten hoop ik jouw twijfel weg te nemen en te overtuigen ervoor te gaan. Ondernemen is wat mij betreft het mooiste geschenk dat je jezelf kan geven. Een succesvolle ondernemer heeft vrijheid, plezier en haalt veel voldoening uit zijn of haar eigen bedrijf.


Hoe werkt het?


Het eBook is gratis. Vul je naam en e-mailadres is en druk op de download knop. Je ontvangt dan automatisch een e-mail met daarin het eBook in een PDF bestand. Print het eBook uit zodat je de opdrachten direct in het boek kan uitwerken.

DOWNLOAD HET eBOOK GRATIS

 

Aanbevolen producten