Volg je mij al op social media?

  • Quinta Severiens - Business coach
  • Quinta Severiens Ondernemerscoach
  • Quinta Severiens Mind Set Coach

Ontvang updates wanneer ik nieuwe tools en producten publiceer. Meld je aan voor de nieuwsbrief.

© 2020 quintaseveriens.nl - All rights reserved | Design by Q Designs | Branding & Marketing Nerds

DÉ COMPLETE CURSUS VOOR ONDERNEMERS

Leer succesvol ondernemen in

8 stappen

Een cursus gebaseerd op positieve psychologie in begrijpelijke taal. De ondernemerscursus bestaat uit 8 onderdelen verdeeld over 3 werkboeken. Je krijgt de werkboeken inclusief handige marketingtools én cadeaubon gratis bij jou thuisbezorgd, waar in de wereld je ook woont.

GEEN DEADLINE OF VASTE TIJDEN MAAR IN JE EIGEN TEMPO EN WAAR EN WANNEER JIJ MAAR WILT

BESPAAR DUIZENDEN EURO'S OP JAARBASIS AAN DURE MARKETING TOOLS DOOR SNEAKY MARKETING

SLUIT JE AAN BIJ DE ONLINE 'STUDIEGROEP' VOOR CURSISTEN EN LEER VAN EN MET ELKAAR

GRATIS VERZENDING, GÉÉN BTW EN 100% AFTREKBAAR VAN JOUW INKOMSTEN

Stel je eens voor...

1. Je hebt een bedrijfsconcept gebaseerd op jouw talent en passie en je doet elke dag alleen maar wat jij leuk vindt en waar je goed in bent. Alles wat je niet leuk vindt doe je niet of besteed je uit.

2. Je hebt een verdienmodel met meer dan 10 inkomstenbronnen voor een passief inkomen zonder limiet en een locatie onafhankelijk bedrijf waardoor jij overal ter wereld kunt wonen en werken of bijvoorbeeld een wereldreis kunt maken.​​

3. Je hebt een creatieve denkwijze ontwikkeld waardoor jij altijd kansen ziet en ieder probleem slechts een uitdaging voor je is. Dankzij deze creatieve denkwijze ben jij een onafhankelijke ondernemer en bespaar je duizenden euro’s per jaar aan coaching.

4. Je hebt een eigen weggevertje ontwikkeld en een strategie bepaald voor het werven van klanten zonder te verkopen of actief producten/diensten te promoten5. Je hebt een geautomatiseerd marketing systeem voor jezelf in gang gezet waardoor jijzelf (bijna) niets meer aan marketing hoeft te doen. Klanten komen vanzelf en jij bespaart jezelf duizenden euro’s aan dure marketing en andere onnodige investeringen.

Multiple businessowner

Dennis van Maaren

Recensie van investeerder & handelsadviseur

De cursus lijkt mij zeer waardevol voor startende ondernemers. Maar ook voor ondernemers die vastzitten en er niet in slagen om door te groeien.

Ik gebruik deze cursus graag om mijn personeel een extra steuntje in de rug te geven.

 

De vormgeving van de cursus voelt prettig aan en de tekst leest makkelijk weg.

 

Ook de foto’s die Quinta heeft gebruikt in de werkboeken vind ik een mooie aanvulling op de tekst.

Werkgeluk Coach

Myrna Seekles

Recensie van maatschappelijk werkster

Deze cursus is echt een aanrader! De cursus zorgt ervoor dat je aan de slag gaat met de ideeën die je hebt en deze tot in de puntjes uitwerkt.

 

Je krijgt waardevolle informatie waardoor jij nieuwe inzichten krijgt over jouw doelgroep, verdienmodel en het werven van nieuwe klanten. De opdrachten en oefeningen inspireren je om op een andere manier naar jouw bedrijf te kijken.

 

En mocht je over een aantal jaar weer vastlopen, dan kun je de cursus er altijd weer bij pakken op jezelf opnieuw uit te dagen.​​

OOK JIJ KAN EEN SUCCESVOLLE ONDERNEMER ZIJN!

Investeer in jezelf en start vandaag nog met het ontwikkelen

van jouw eigen creatieve denkwijze.

Na het afronden van de cursus heb jij een professioneel operationeel bedrijf waar jij veel plezier in beleeft en het voor jou mogelijk maakt het leven te leiden waar jij altijd van droomde.

 

Je hebt een uitgebreid verdienmodel met meer dan 10 inkomstenbronnen waardoor je niet op één paard wedt maar jezelf meer financiële zekerheid en vrijheid biedt.

 

Je hebt een strategisch plan voor het uitbreiden van je netwerk en het werven van klanten die je stap voor stap kunt volgen waardoor je gestructureerd en consequent te werk gaat. Dit helpt je sneller je doelen bereiken, tijd besparen en duizenden euro’s per jaar besparen aan dure marketing tools.

 

Hoe werkt ‘t?


Ik heb bewust gekozen voor echte boeken, een thuisstudie die je op je eigen tempo kunt volgen. Je zit dus niet vast aan tijden van (online) trainingen of langdurige trajecten. Nog een voordeel van echte boeken is dat het tastbaar is en je direct in de boeken kunt schrijven. Cursisten die je voor zijn gegaan hebben aangegeven dat ze ongeveer 1 maand over de cursus hebben gedaan en ze de cursus er over een half jaar weer bij pakken om opnieuw geïnspireerd te worden.
 

 

Persoonlijke begeleiding
Uiteraard sta ik tot je beschikking wanneer je vragen hebt of hulp nodig hebt bij de cursus. Je kunt mij bereiken via e-mail. Ik beantwoord je vragen binnen één werkdag of indien nodig plannen we een telefonische afspraak in.


Studieclub op Facebook
Speciaal voor cursisten is er een studiegroep waar je je gratis voor kunt aanmelden. In deze groep kun je vragen stellen, om hulp vragen en ervaringen uitwisselen. Het doel is om elkaar ondersteuning te bieden en samen te groeien. Ikzelf ben natuurlijk ook actief in die groep dus de kans is groot dat je ook antwoord krijgt van mij.
 

Verzending & betaling

Je ontvang het pakket met alle materialen binnen 3 werkdagen na het afrekenen bij je thuis. Het pakket wordt gratis verzonden via PostNL vanaf mijn adres in Almere.

 

Zodra het pakket is afgegeven bij PostNL krijg jij de Track & Trace code zodat je precies weet wanneer je het pakket kan verwachten.

De cursus kost éénmalig € 688 all inclusive. Hier komen geen kosten bij. Ook de BTW hoef je niet te betalen, omdat mijn bedrijf is gevestigd in Spanje kan ik de BTW verleggen. Je krijgt een factuur zodat je de cursus 100% kunt aftrekken van jouw inkomsten.

Je kunt de cursus online afrekenen via Paypal, iDEAL, Visa of Mastercard.

Ben je nog niet overtuigd?


Twijfel je of de cursus iets voor jou is of heb je nog vragen? Klik hier voor meer informatie over de inhoud van de cursus, lees over ervaringen van andere cursisten of neem contact met mij op zodat ik jouw vragen persoonlijk kan beantwoorden.