Volg je mij al op social media?

  • Quinta Severiens - Business coach
  • Quinta Severiens Ondernemerscoach
  • Quinta Severiens Mind Set Coach

Ontvang updates wanneer ik nieuwe tools en producten publiceer. Meld je aan voor de nieuwsbrief.

© 2020 quintaseveriens.nl - All rights reserved | Design by Q Designs | Branding & Marketing Nerds

In Maart 2020 geef ik voor het eerst mijn nieuwe online business magazine SUQSEZ uit. Het doel van dit magazine is ondernemers met elkaar in verbinding brengen en elkaar inspireren met ervaring en kennis. Het business magazine SUQSEZ wordt via e-mail abonnees verspreid en is gratis te downloaden op de website quintaseveriens.nl.

 

In het businessmagazine is ruimte voor diversiteit aan content van ondernemers uit verschillende branches. Interviews, advertorials, events, blogs, advertenties en nog veel meer. Omdat dit de eerste uitgave is van SUQSEZ Business Magazine krijg je de mogelijkheid om jouw bedrijf kosteloos te presenteren.

 

Jouw content wordt professioneel opgemaakt zodat het hele magazine in dezelfde stijl is en het de uitstraling krijgt die het verdient. Zelf opgemaakte advertenties worden dus niet toegestaan.

 

Heb je interesse om deel te nemen? Neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden. Ik maak graag persoonlijk kennis om te kijken of en hoe wij jouw bedrijf in het magazine kunnen presenteren.

Neem vrijblijvend contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken