Volg je mij al op social media?

  • Quinta Severiens - Business coach
  • Quinta Severiens Ondernemerscoach
  • Quinta Severiens Mind Set Coach

Ontvang updates wanneer ik nieuwe tools en producten publiceer. Meld je aan voor de nieuwsbrief.

© 2020 quintaseveriens.nl - All rights reserved | Design by Q Designs | Branding & Marketing Nerds

1-OP-1 BUSINESSCOACHING

Intensieve business coaching arrangementen

Ik geloof in omgevingen die inspireren en bijdragen aan een gezonde mind set voor optimaal resultaat. Daarom bied ik 1-op-1 business coaching trajecten aan inclusief werkvakantie in Spanje. Verblijf in een hotel aan het strand en geniet van een all inclusive arrangement. 

Voor zowel startende, gevorderde en toekomstige ondernemers bied ik verschillende arrangementen aan. Bekijk het aanbod en ontdek welk arrangement het beste bij jouw behoeften en plannen past.

All inclusive business coaching 3 daagse in Spanje

Business coaching arrangement 'Professional'

Een traject van 3 maanden inclusief coaching 3 daagse in Spanje

Business coaching arrangement 'Boost'

Een traject van 6 maanden inclusief coaching 3 daagse in Spanje

Business coaching arrangement 'Start Up'

 

Waarom zou je kiezen voor privé business coaching door mij?

Ik doe veel. Heel veel. Maar waar ik het méést gelukkig van word is startende en gevorderde ondernemers coachen naar een gelukkiger en succesvoller ondernemerschap.

 

Dat wil niet alleen maar zeggen dat ik je kan helpen (veel) meer geld te verdienen. Geld is wat mij betreft niks waard als je het niet op een plezierige manier hebt verdiend.
 

Wanneer jij je door mij laat coachen gaan we samen aan de slag om de voor jou perfecte balans te vinden én behouden tussen mentale en fysieke gezondheid, (financiële) vrijheid en plezier.

 

Ik coach op mijn eigen unieke manier. Ik wil dat jij onafhankelijk wordt en geen businesscoach meer nodig hebt. Ik help jou de kracht in jezelf te vinden en vast te houden en ik leer jou jezelf coachen in moeilijke tijden.

 

Je bent immers gaan ondernemen om zelfstandig en onafhankelijk te zijn. Deze twee speerpunten staan centraal tijdens mijn coaching trajecten.

Ik zal je inspireren om creatiever te denken zodat je meer kansen voor jezelf creëert. Samen brengen we meer structuur aan in jouw ondernemerschap zodat je doelbewuster gaat werken en dus meer bereikt. Dankzij het plan van aanpak dat we samen gaan maken kan je zelfstandig strategisch te werk gaan, ook lang na het coaching traject.

 

Maar, mijn coaching methode is niet voor iedereen. Ik vind het voor ons beide belangrijk dat er een klik tussen ons is en ik werk uitsluitend met serieuze en gemotiveerde (toekomstige) ondernemers.

 

Daarom maak ik graag tijd voor je vrij om elkaar eerst te leren kennen tijdens een gratis (telefonisch) intakegesprek.

 

Klikt het tijdens het gratis kennismakingsgesprek? Dan gaan we samen bekijken welk coaching traject het beste past bij jouw situatie, behoeften en levensdoelen.

 

HET HOTEL

Direct aan het strand van San Juan en 20 minuten met de auto vanaf de luchthaven.