bedrijfs, product- & merk
Namen

Wij bedenken het!

EEN PAKKENDE NAAM BEDENKEN IS NIET MAKKELIJK
Besteed dit klusje uit aan onze creatieve professionals

Ben jij het hele alfabet al afgegaan? Alle letter combinaties van jullie namen geprobeerd? Of heb je zo'n digitale namen creator ingeschakeld maar heb je nog steeds geen pakkende bedrijfsnaam kunnen bedenken?

Onze creatieve professionals met veel kennis van en veel ervaring in marketing, bedenken sterke bedrijfsnamen die indruk maken op jouw doelgroep en die makkelijk blijven hangen. 

Wanneer wij voor jou een bedrijfsnaam mogen bedenken starten wij met een lijstje van verschillende namen. Al deze namen checken wij op internet, in de KvK en we kijken of de domeinnamen nog beschikbaar zijn.

Om gericht te kunnen werken en zo goed mogelijke namen te bedenken plannen wij graag een telefonische kennismaking met jou in met als doel jouw plannen goed in kaart te brengen.

Bedrijfsnaam

Heb jij een té gek bedrijf en ga jij uitbreiden met een lijn van producten? Bijvoorbeeld verzorgingsproducten of cadeauartikelen.

Maak gebruik van onze creatieve breinen om aantrekkelijke productnamen te bedenken die aansluiten bij de belofte van jouw merk aan jouw doelgroep. Een naam zo aantrekkelijk en uniek dat jij de concurrentie direct een grote stap voor bent!

Wanneer wij voor jou een productnaam mogen bedenken starten wij met een lijstje van verschillende namen. Al deze namen checken wij op internet, in de KvK en we kijken of de domeinnamen nog beschikbaar zijn.

Om gericht te kunnen werken en zo goed mogelijke namen te bedenken plannen wij graag een telefonische kennismaking met jou in met als doel jouw product goed te leren kennen.

Productnaam

Bespaar minimaal € 50 met deze combi deal! Een bedrijfsnaam die aanslaat inclusief een logo ontwerp geheel naar jouw wens. 

Zodra de bedrijfsnaam definitief akkoord is starten wij met 3 verschillende logo opzetjes op basis van jouw wensen. Je krijgt een onbeperkt aantal correctieronden, daarmee garanderen wij jouw tevredenheid.

Het logo krijg je uiteindelijk aangeleverd in AI, EPS, PNG, JPEG en PDF bestanden.

Voor meer informatie over logo ontwerp klik hier.

Naam + Logo

 

Voor bedrijven, beurzen & events

PROMOTIE 

Flyer ontwerp vanaf € 129
dubbelzijdig ontwerp, keuze uit verschillende formaten

Folder ontwerp vanaf € 189
keuze uit verschillende formaten en vouwwijzen

Roll-up banner ontwerp vanaf € 59
keuze uit verschillende formaten

Poster ontwerp vanaf € 59
enkelzijdig ontwerp, keuze uit verschillende formaten

 

Huisstijlen en bedrijfsidentiteiten

ZAKELIJK

Visitekaartjes ontwerp vanaf € 59
dubbelzijdig ontwerp

Briefpapier ontwerp vanaf € 59
voorblad en vervolgblad

Enveloppen ontwerp vanaf € 29
keuze uit verschillende formaten

Offerte- en presentatiemappen ontwerp vanaf € 119
dubbelzijdig ontwerp, keuze uit verschillende formaten

 

Presentjes en relatiegeschenken

KLANTENBINDING

Cadeaubon ontwerp vanaf € 59
dubbelzijdig ontwerp, keuze uit verschillende formaten

Spaarkaartjes ontwerp vanaf € 89
keuze uit verschillende formaten en vouwwijzen

Bedankkaartjes ontwerp vanaf € 59
dubbelzijdig ontwerp, keuze uit verschillende formaten

Verpakkingen en tassen ontwerp vanaf € 89
vraag naar de vele mogelijkheden

 

STOP MET ZOEKEN!
Want wij zijn de creatieve marketing partner die je zocht

Wij zijn reclame- en ontwerpbureau Q Designs, een team van creatieve professionals en marketing nerds met ieder een eigen specialisatie. Onze inventieve toppers bedenken écht originele namen voor bedrijven, producten en merken die de markt willen veroveren.

Wij bedenken, maken en ontwerpen echt alles!

 

Wij ontwerpen flyers, visitekaartjes, en roll-up banners maar ook verschillende digitale producten zoals logo’s en complete huisstijlen. Wat jij als ondernemer ook nodig hebt en met welk doel, ons team van artistieke helden maakt het met een frisse en creatieve blik onderbouwd met een flinke dosis kennis van marketing.

Kennis maar ook ervaring

Sinds 2012 leveren wij marketing gerelateerde én grafische ontwerp diensten voor zeer uiteenlopende klanten. Wij hebben ervaring met bedrijven in de handel & retail, beauty & wellness, bouw & vastgoed, communicatie & media, energiebedrijven, facilitaire dienstverlening, horeca en zelfs bedrijven in de juridische dienstverlening.

 

Geen vak is ons onbekend, geen taak is ons te gek! Neem contact met ons op om jouw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

MELD JE AAN VOOR DE

NIEUWSBRIEF

WAAROM Q DESIGNS?

Voor aanbiedingen, nieuws en leuke tips

Méér dan 600 tevreden klanten
100% tevredenheidsgarantie
Tot wel 50% voordeliger
Uitmuntende klantenservice
Alles wat je nodig hebt onder 1 dak